Şirket Sahipleri için

 

etiyopya vizesiŞirket Sahipleri; Etiyopya Ticari Vize Başvurusu için bize ulaştırılması gereken Evrak Listesi

 

 

 

1. Kişisel Bilgi Formu doldurunuz - Form için Tıklayınız!
2. Etiyopya Konsolosluğu'na İngilizce vize talebi dilekçesi (orijinal,antetli kağıda gidiş sebebini ve tarihleri yazılmalı )
3. Pasaport
4. 2 adet resim(son 3 ayda çekilmiş olacak ve mutlaka arka fonu beyaz olacak)
5. Davetiye (Orjinal olmalıdır)
6. Uçak Bileti