Şirket Çalışanları için

 

etiyopya vizesiSSK'lı Çalışanlar; Etiyopya Turistik Vize Başvurusu için bize ulaştırılması gereken Evrak Listesi

 

 

 

1. Kişisel Bilgi Formu doldurunuz - Form için Tıklayınız!
2. Etiyopya Konsolosluğu'na İngilizce vize talebi dilekçesi (orijinal,antetli kağıda gidiş sebebini ve tarihleri yazılmalı )
3. Pasaport
4. 2 adet resim (son 3 ayda çekilmiş olacak ve mutlaka arka fonu beyaz olacak) 
5. Kimlik Fotokopisi (Yabancı vatandaş ise ikamet tezkeresi fotokopisi)
6. Uçak bileti ve Otel Konfirmasyonu (otel rezervasyonun onaylandığını kesinleştiren belge)